Мандри

Александр Поличковский
Туристські дальні мандри незабутні, –
                притулок моїх спогадів та мрій.
Я, їдучи в казковий край у гості,
                на певний час залишив тут край свій.

Багато що із пам’яті не стерлось,
                і не зітреться, думаю, – повік.
Тільки з роками далі все відходить
                в прекрасні спогади  бурхливий вік.