Л тня н ч

Александр Поличковский
Вийду в теплу літню ніч,
В літню ніч казкову,
Стану  тихо за поріг
У траву шовкову.

І порину я у гами
Пахощів  лісів, степів,
І посаджених  дідами
Вишневих садів.

Тихо-тихо вітер віє,
Світить срібний місяць.
І така пора чудова
Не один пробуде місяць.

І дерева щось шепочуть,
Ясні зорі сяють –
Як в чарівній казці,
Небо прикрашають.