Причинна

Ангелина Верхогляд
Варто лиш на мить прикрити очі
Й з губ рахую пульс у напівсні...
В маренні цих спогадів щоночі
Чую ніжно-пристрасне: «Дыши!..»

Так заснути просто неможливо...
Лихоманить - мокра і тремчу...
Підкурю (вже котру?) сигарету
Й як причинна на вікні сиджу...

Усміхаюсь місяцю лукаво
Він мене всю сяйвом залива
Й наче Азазелло крем втирає
Що мене зсередини міня...

Мене кличе в ніч тридольність такту
Відчуваю легкість, радість, кайф
Про коліно і корону-знаю
Та передчуваю балу драйв...

9.08.2016