Коли посмiхаeться жiнка

Наталья Люшневская
Коли посміхається жінка -
В очах її ніби весь світ.
А в нім - радість, щастя, смішинки,
Нічний мерехтить зорецвіт!

Ой як же усмішка їй личить -
Мадонна з картини свята!
Всміхається жінки обличчя -
В нім щирість, любов, доброта!