Брати Клички чемп они св ту

Александр Поличковский
                Віталію та Володимиру Кличкам
                присвячую

Знову Кличко іде на ринг –
Могутній, впевнений в собі, величний, –
У боксі втілює він скрізь
Кожен прийом класичний, –
Саме тому й кидає виклик зичний.

Він силу, спритність і майстерність застосує,
Яких не мають супротивники його.
Вболівальників усіх  повагу завоює,
Мільйони вірять, що доб’ється він свого.

Влучний удар за якусь мить
І стадіон від оплесків шумить –
Побитий супротивник у нокауті лежить.
Скандують всі:  Кличко! Кличко!
Зростає братів слава для століть.