трохи правди...

Виктор Сурженко
…телефон твій мовчить,
ніби ти не потрібний нікому…
з вітром серце кричить:
як же витерпіть біль той, утому?..

кроки змучених мрій
проводжали в мовчання забуте…
наступаючі дні
відмежовують завтра, й майбутнє…

від нічого ніщо,
поцілунки усі з іншим згинуть…
переллються у дощ
почуття нездійснені донині.

не такого в думках
щохвилинно гадав з нею шляху…
ніч безсонна й глуха
непророчі зірки натякали на втрату…