Дякувати Богу

Марина Захарова 77
Дякувати Богу,
Що ти мені ніхто,
Що не чергуватимеш
Під моїм вікном,
Не спита під вечір
Чи втомилась я,
За худенькі плечі
Мене не обійма.
Не наповниш сенсом
Порожнечу мрій
І не поливатимеш
Квітничок надій.
Що не зацікавишся,
Чому така сумна,
Дякувати Богу,
Бо я тобі чужа.
І на двох не треба
Нічого ділити,
Чи то парасоля,
Ковдра або светер.
Я? Чи ти неправий?
Байдуже давно.
Дякувати Богу,
Бо ти мені ніхто.