Ранкова осiнь

Оксана Майданська
 Осінь чудова, схожа на ранкову весну,
  Всміхається у миротворній доброті.
  Краплинки залишились на листочку,
  Проміннячком стряхнули до землі.
               З альбому  "Чарівні Карпати"  06.09.16