Мер нахаган - наш президент

Роберт Аветян
obert Avetyan Мер нахаган стипвац э ынкерутюн ани мюс нахаганери ет ев чек амачум тошаки масин ек хосум чевор ынтрел ек. ынтрел ек димацек ов эр хнтрум дез вор ынтрутюн казмакерпецик иск ете чек ынтрел апацуцек. Дзер датогутян, нахаган вотков петк э гна париз москва вор тесни парон эрдоганин, кам эл алиевин. Дук гитек те инч апрумнер э апрум нахаган ира коллеганерн болорн миллиарднер унен иск дук дер тошаков ек ззвацнум, чек кароганум апрел димум ми грек веркацек ев раднерт кашек гнацек зоров воч мекин струк ченк дарцрел. Ете нахаган порци похоц дурс гал, дук паткерацнум ек инчкан мард кузена ир марминов нран пашпан линел ев айд патчаров хехч востиканнерн сулум ен вор нахаган карогана погоцнер анцни...