мiж двома святами

Екатерина Егоренкова
між двома святами,
між двома світами,
від чужого фарсу -
до своєї драми

між двома вітрами,
між двома дворами,
від своєї двері -
до чужої брами

між двома листами,
між двома мостами,
заховай обличчя –
і тебе не стане

між двома роками,
між двома рядками -
паперові квіти
чорними вінками