Руйнують ц ност життя

Людмила Дубищева
Руйнують ціності життя,
Кидая честь, повагу у сміття,
Похилим кажемо вже "ти"
З чужим у ліжку щоб досягти мети.

Вічну ціність до музей,
Нетребо красти власний час людей,
А тих хто широко розкрив проти горлянку,
Поможуть померти до світанку.

Вже незнайомо жінка або чоловік,
Як і звертатись,
Плакати або сміятись.
Все зруйнували, що робити,
Як далі нашим дітям жити?