По калюжах хлюпав, хлюпав

Людмила Дубищева
По калюжах хлюпав, хлюпав,
Дощику маленький,
Хтось когось під парасолькой слухав,
Кіт біжав сіренький.

Знов стою біля вікна,
Притулившись к шибі,
В мріях бачу як ти поряд,
Очі так вабливі.

Теплий дощику біжи,
К любому з привітом.
Я чекаю розкажи,
Повернись з росвітом.

Нехай він почує спів,
Музику кохання,
Тай поквапиться до мене,
Незгасив бажання.