Бажаю бачити тебе я в чнав ч

Людмила Дубищева
Бажаю бачити тебе я віч~на~віч
Щоб думки розкозати, почуття,
Але ти спиш, мій любий, надобраніч,
Віддаю тепло своє у забуття.

Нехай воно лише все зрозуміє,
Нехай сховає від людських очей,
Нехай сповиє у повагу і зігріє,
Зустрічаю, проводжаю самоту ночей.