Мала тоб де що сказати

Людмила Дубищева
Я мала тобі де що сказати,
Непоспішай мене зупиняти,
Може це остання наша доба,
Нехай відійде на годину журба.

Легковажной мене неназви,
Сильніш до себе пригорни,
І забудьмо гіркість страждань,
Я недала тобі мить кохань.

Але завжди тобою хворіла,
І зустріти всеяко хотіла,
Щоб відати повагу, любов,
Може колись зустрінемось знов?