Повива нас н чка темна

Людмила Дубищева
Повиває нас нічка темна,
Втомлює праця денна,
Очі сплющую але бачу тебе,
Мені соромно дуже за себе.

Ще один пішов день у забуття,
Я НЕ ВІДАЛА ТОБІ СВОЄ ЖИТТЯ,
Хоча бажання було зустрітись,
Тай твоїм поглядом зігрітись.

Від тебе палкостью палає,
Моя душа поряд з тобой вітає.