Мене до тебе тягне вогнем спокус

Людмила Дубищева
Мене до тебе тягне вогнем спокус,
Знов жену ці думки від себе,
Жадання як змії укус,
Але бачу навколо тебе.

Від паління тану мов свіча,
Обмірковувати немає сенсу,
Дай доторкнутись до твого плеча,
Тай відчути полегшеня серцю.

І тримтить схвильовано коліно,
Тобі відкриваю душу,
Від страху стаю як поліно,
Але зважитись на кохання мушу.