Тл н

Янович Яна
Подивись навколо себе!
Бачиш лише тільки тлін.
І нікого вже не гребе,
Що лишився ти один.

Що навколо тільки тиша,
Тлін пробрався в твою душу.
Дощ пішов, а ти один...
І пройшло кілька годин...
Тлін тебе не покидає,
Все в тобі він роз'їдає..
Йти тлінуєш....

Раптом хоп, і з'явився дивний хлоп.
Він такий увесь веселий...
А коли тебе побачив,
Тлін на нього як наскоче.
Все, тлінуєте удвох,
Життя-тлін ось це підвох.