Украiнським патрiотам

Александр Йорген Воронцов
Мене не спинять зойки та прокльони
Iстерики дурних захисникiв
Коли на Схiд крокують батальони
Майбутнiх вбивць, та безвiсних мерцiв
Коли вiдлитi кулi та снаряди
i в них вже смерть вишкiрилась, за що
Вже заплатили. Провели паради
Та сльози крокодилячi зi щок
Вже стерли, курви.
Але я мовчати.
Не буду, гниди. Хай усiм вам грець
Не з краю в мене буде моя хата
i поки я ще маю що сказати
Я мушу достучатись до сердець
Менi болить, коли моя краiна
Сама себе розкраяла за мить
Мене не спинять пострiли у спину
Я не злякаюсь. Не спинюсь. Не згину.
Кричiть. Бiснуйтесь. Плюйтесь. Бог простить.