Про келих за тебе

Миклош Форма
Випила за тебе. Вип’ю ще.
І ніхто мене вже не зупинить.
Це не гріх. Не сором. Не провина.
П’ю, бо хочу плакати в плече.

Захмеліли келихи давно.
Але я не хочу зупинятись.
Я тебе не можу обійняти.
Але за обійми п’ю вино.

Що там пишуть люди про любов
На яскравих винних етикетках?
Годі, я не хочу етикету.
І п’янка – для тебе – в мені  кров...