Не йди ще, зачекай! на укр. яз

Любонька
Вродливий Серпень, щирий,
Не йди ще, зачекай!
Ще осені плащ сірий
Собі не приміряй,
Ще "ба'биного лі'та"
Хоч трішки залиши',
Коханням недопитим
Зігритись дай душі'...
У дощовій завісі
Ще сонця не ховай,
У кольоровім лісі
Дере'в не роздягай.
У місячнім серпанку,
В прощальному танку',
Хай сипляться до ранку
Зірки' в бажань ріку'...
Мій Серпень, яблуневий,
Не йди, ще зачекай!
Побу'ти королевою
В твої'х обіймах дай...
Осінніми вітра'ми
Ще се'рця не студи',
Тає'мними стежка'ми
В щасли'ві дні веди...


31/08/16/