Яке ж було минуле чисте-чисте

Катерина Жебровська
Національний президентський оркестр, А.Молотай,
І.Рябчун (карільон), Софія Київська

1.
Яке ж було минуле: чисте-чисте,
Напоєне Любов’ю і теплом,
Жадане, наче мамине намисто,
Загорнуте казковим полотном…

Було майбутнє: сонячне і світле,
У мерехтінні різнобарвних див,
Подекуди прозоре, навіть крихке,
Крізь дзвони виливалося у спів…

Яким було замріяним сьогодні:
Легеньким пір’ям сипалось до ніг,
Складалося з солодкої свободи,
І з тиші, і з несходжених доріг…

Яким було досяжним й рідним завжди:
Наділене красою від Небес,
Привчало пробачати, і прощатись,
Й народжуватись, й жити, як Творець…

03.09.2016