Пронизливо далеко мiж зiрками

Катерина Жебровська
Національний президентський оркестр, А.Молотай,
І.Рябчун (карільон), Софія Київська

2.
Пронизливо: далеко між зірками
Танцює пара – холод і тепло,
Сплітаючись у пасма почуттями…
Незвіданим насичене єство…

Осмислено: крізь відстані і межі
Летять бажання, наміри, думки,
Розхитуючи сумніви, мов вежі,
Життя возносять в дійсність через сни…

Омріяно: нагострені на силі,
Убрані у чуттєвість, чистоту,
Від сотворіння світу й досі вільні,
Слова Любові здійснюють красу…

03.09.2016