Порох бусурманський - хрюжидiвське рило

Юрий Сафроненко
Злорадствує на троні коричневий король,
Цукерками в короні пишається, як троль.
Нахабно бреше в очі, плюндрує весь народ -
Війна! Зрання до ночі! А він - «АТО ідьот!»
    Співає Пьєр Нарцисс - красавець,
    Він бачив – хто є хто!
    «Я шоколадний заяць,
    я ласковий мерзавець!
    Я гарний на всі 100»
І жидівське нахабне табло мімікрує під літери "ко".
    Темрява - для злодіїв. Жидам - гешефт-війна!
    Ох – йде уже розплата! Ох, він допє до дна!..
    Зібрав всіх ідіотів, бандитів та рвачів,
    За фантики зелені юристів та катів.
Сьогодні в зомбоящику – питання для нардепів!
НАВІЩО Україні В-І-С-І-М-С-О-Т законопроектів???
Вони, що, з дубу впали? Коли ж їх розглядать?
І жолудів у Зраді їм стільки не зібрать!
    Ми це вже проходили – згадайте інквізіцію!
    Багаттям випрямляли, блін, Копєрніка позіцію.
    Народу «объяснили, бля,  про плоский горизонт!»
    А сонечко зупиниться – його не здаш в ремонт!
Релігію придумали для бовдурів-лохів!
По лікті ряси в крові століттями в попів.
Весь світ запузиряли – плоть жруть, пьють кров-сіроп.
Планету ж не надуриш! Не скажеш часу «СТОП»!
    Начувайся, темрява – не вічна!
    Сонця промені хмари пробьють!
    Бо брехня твоя дуже цинічна,
    І (та)бло твоє всі проклянуть!
А всі сонячні душі яскраві
Краще сяють у темні часи!
Для усіх в Українській дубраві
Наче зорі у краплях роси!

07.09.2016=GoldKing=