СрIбло

Ирина Куценко Першакова
Утрiшнiй туманчик над рiкою...
Тишина, прохлада i покiй...
Постою, послухаю ту мить -
Хочеться i плакать, i любить.
Над рiкой ще сонце не зiйшло…
Тусклой млою льэтся те срIбло…

07.09.16г.