Alchemical wedding

Света Аленина
Birthday cake for golden Raven,
Multitude of black balloons.
Banded trees, few spirits flying.
Swinging moon.

Wake me someone from cocoon.
Give me one but Red balloon.
I will run and catch that Raven ,
Hug it, kiss and put in oven.

Burned to ashes now rises,
Sees my eyes and recognizes.