Про тепло на О, або Звичайнi цiнностi

Миклош Форма
А буває «тепло» на «о».
Те, єдине, якого прагнеш.
Таємниче, мов НЛО.
Знає кожний, та не побачиш.

Зустрічали його не всі.
І не всім було справді тепло.
Не шукайте його в красі.
Обережно з «пеклО»  і «пЕкло».

Ти зі мною теплом була – 
Не помітив шалену зливу.
Призвичаївся до тепла –
Відзвичаїтись неможливо...