В льна Укра на

Жюли Платино
Чом же Батьку плачуть очі,
очі ті дівочі?
Чом же плачуть материнські,
що не спали ночі?
Чим же Батьку завинили
очі чорноброві?
Та невже в країні мало
пролилося крові?
Що то діється у світі,
брат іде на брата?
Доки ж Батьку твої діти
будуть помирати?
Доки ж буде мати сина
із війни чекати?
Як же діткам пояснити
що нема вже тата?
Досить Батьку! Чи ти чуєш?
Припини негайно!
Помири наші народи,
помири благаю!
Хай поб'ються президенти,
люди тут до чого?
Хай покинуть свою зброю
й звернуться до Бога!
Нехай брат обійме брата,
стріне мати сина!
Нехай буде мир і спокій!
Вільна Україна!