Без паники

Светлана Маярчак Крыжановская
БЕЗ ПАНІКИ

Несподівані маршрути
Нам підказує життя:
Вчить нас "бути чи не бути",
Дає пряника, кнута.

Серпантинова доріжка
(Завжди різних кольорів)
Підкладає хитро ніжку,
Щоб піднятись захотів.

То з сарказмом, а то щиро
Посміхається життя,
Щоб навчити виживати -
Кожен вчиться, як дитя.

Не впадайте, друзі, в відчай -
Завтра знов наступить день,
Зникне темрява, а світло
Подарує ряд ідей.

08.09. 2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький