1984

Ева Еклипс
Спостерігаю за людьми в куточку,
Та краще б я дивилась в небо .
Де люди- біль, де люди- гниль .
Огидно від самої себе !
За думку розстріляють і вбивають ,
За правду спалять на вогні .
Хоч інквізиція давно  минула,
Казки залишилися ті самі
Як всі? Це добре!
Ні? Гори!
А ще ,я  ледве,  не забула-
Свої ідеї тримай при собі!
Система непотерпить непокори!
Система запорука повноти!
Система є і ми-  її основа.
Чи хочеш бути нею далі ти?