Може завтра не прокинусь

Людмила Дубищева
Може завтра не прокинусь,
Не шукай мене на землі,
З думкою смерті звикнусь.
Мене часи у забуття відвели.

Ти зостанешся завжди коханим.
Моєю душею жаданим.
З неба посмішку подарую,
Тобі щастя зверху змурую.