***

Ирина Украинец
От і літо пройшло
Наче і нічого не було.
Наче не було ні вишні ні яблук.
Наче не було зеленого лугу
Наче нічого не було....
Ні плеса ні річки ні злото-полів
Ні бульбашок в теплих калюжах
Ні сонячних ранків ні коротких ночей.

Літо пройшло...
Забравши з собою мій спомин
про місто коротких ночей
про тебе, про мене і різних людей.