Хочеться мовчати, мовчати плакати

Ирина Украинец
Хочеться мовчати,мовчати і плакати
Все зайве,зайві слова.....
Життя продовжуеться
Хвилина зупинилась
для одного життя.

Життя продовжуеться,
ведуться роботи,
бігають діти,співають пташки.

Хочеться мовчати, мовчати і плакати
Час не змінити,нема вороття....
Все безкінечно на землі повторюеться
Міняються одні голосні...
Стільки жорстокості,стільки болі
в світі жорстокім всі хижаки.
Байдужості більше-ніхто ні при чім
Це зовсім не вірші,
А проклін жорстокій душі!!!
Це месидж прокляття,
Всім хто убив,кота чи собаку
Все те, що живе.

Мої губи сказали
І хтось їх почув....

Міняються дні,міняються ночі
Ще більше жорстокості у світі німім.

Хочеться мовчати, мовчати та плакати
Все зайве,зайвіслова......