***

Зоя Мищенко
казка
Зоя Мищенко

Ласкавий вітерець мені тихенько
казочку шепоче-
про те що ти мене знайдеш
з собою забереш
і полетим ми до зірок
як вірні лебеді вертаються додому...
щоб їх кохання людям нагадало
що в вічності живе
лиш вірності забрало

мій білий Лебідь
моя палка любов не згасла за віки
чекаю знаю що теж мене кохаєш
тихесенько благаю
знайди мене
не промини мій слід
що пір"ячком летить
як мить радіє і розтає
і тільки вірні очі не згасають
малюють слід у вирій літ
летить мій слід
тебе кохаю

а вітерець все знає
і казочка в віках лунає
Add tags