Чудо-пара. В. Михалевский

Ладомир Михайлов
Мы с тобою чудо-пара:
Ты стройна, а я высок.
Знать, я ждал тебя недаром,
Где течёт наш ручеёк.

Я скажу одно лишь слово -
Ты в ответ находишь два.
Всё прекрасно, только снова...
Жжёт нещадно крапивА.

Губы, губы - гибель-чары,
Очи - неба синева.
Я с гитарою на пару
Подарю свои слова.

Поле - целых два гектара,
У меня аккордов - три.
Мы с тобою чудо-пара, -
Кто там что ни говори.

За ручьём, что недалече,
(Женщина всегда права)
Я усердно сею гречку -
Вырастает... крапивА.

Оригинал Виталия Михалевского

Ми з тобою гарна пара:
Я - високий, ти - струнка.
Тож чекав тебе недаром
Біля нашого струмка.

Ти на кожне моє слово,
Як ведеться маєш два.
Все було б у нас чудово, -
Та жалила кропива.

Твої губи - згубні чари,
Очі - небо голубе.
Із гітарою на пару
Умовлятиму тебе.

В тебе поля два гектари,
Я акорди знаю три.
Ми з тобою гарна пара, -
Хто би що не говорив.

За струмочком недалечко
(У житті таке бува)
Я укотре сію гречку, -
Виростає ж... кропива.