stille naht

Александр Ярошевский
впала зірка у небі
на північному сході
десь поблизу від Кассіопеї

тиха ніч

тиха осінь

(і - годі: й без неї
небо
не зпустошіє)

і вспокійнене серце
б`ється впевнено
й рівно

і життя не сміється:
си всміхає
щасливо