Крiзь сни у дiйснiсть силою Любовi

Катерина Жебровська
«Крізь сни у дійсність», виставка Г.Проскури,
Музей видатних діячів української культури, Київ

Крізь сни – у дійсність силою Любові…
У нескінченність – через чистоту…
Схилилось Небо у земнім поклоні –
Людина усвідомлює красу…

Крізь сни – у дійсність силою Любові…
Прекрасне відбивається єством…
Співає незборимість духу крові,
Пульсуючи у Світлі молитов…

Крізь сни – у дійсність силою Любові…
Здіймається у променях Душа…
Живе воліє святості і волі,
Й знаходить там, де тиша, глибина…

08.09.2016