П сля

Евгения Коваль 2
З ніг валюся,  тремчу,  ледве дихаю
  Сонця промінь  крізь пальці заглядає
Нам роки все здавалися крихтою
 Нам здавалось, ніхто нас не згадує.


 Не молюсь,  лише очі заплющую
Пахне воля весняними квітами
 У серцях чітко бачили долю свою
 Навіть з ледве відкритими віками .

Без жаги допомоги, без сумніву
Були впевнені   в кожному подиху
Так тримали в руках ми любов свою
 Що пройшло все без жодного дотику.