Os tobi...

Сергей Лукашовъ
«Ось тобі…»

Ось тобі троянди від неї.
Знівечені враження від клятого пошуку…
В холодній Канаді. В палкому Брунеї.
Своє гАряче «Я» дивитись у кошику.

Ось тобі листа, якого чекав.
А ні – лише згадка про килим,
Який ти стелив, коли зовсім не спав,
Коли свої сни повністю нею намилив.

Ось тобі подарунок, який загубив.
Це воля твоя. Її ще не тут.
Ти морем страждань її душу запив.
Це твій карколомний життєвий статут.

Ось тобі від неї крихти турботи.
Вони не протягнуть. Ти не сподівайся.
Ти хочеш не сексу, а хочеш роботи.
Всі сплять, ну а ти давай повертайся.

Ось тобі троянди від неї.
Знівечені враження від клятого пошуку…
В холодній Канаді. В палкому Брунеї.
Своє гАряче «Я» дивитись у кошику.

08.09.2016