Доросла

Лиса 25
Відчинили знову мою душу-
Поламали замкИ, вікна вибили,
Я тепер дорослою бути мушу
Із серйозними думками божевільними.

За віршами ховаю хворобу я,-
Рани знову мої кровоточать,
Бачу іноді в небі архангела,
І ховаю сльози щоночі.

Зачиняюсь у ванній, страждаючи,
А для всіх я знов посміхаюсь,-
Так проходить життя, минаючи,
Зранку знов на "війну" я збираюсь...