Мить

Подчаха Галина
Лиш мить одна - і очі в очі,
А слова так і не було.
Ми розійшлися в темінь ночі,
Та погляд серце зберегло,

Бо глянув так, що оніміла,
Але очей не відвела,
Відчула - в тобі іскра тліла
Того, чим я давно жила.