як вперше!..

Виктор Сурженко
…викреслюй із пам’яті роздратування,
і від невдоволення душу звільни!..
одужай од відчаю, сповнишся даром –
Любові… від зла ти її вбережи!..

розвіяні мрії збери у Надії
взаємному Щастю в Натхнені радій!
настигнуть, мов Сяйво цікаві Події,
байдуже не буде ні їй, ні тобі…

розквітнуть в Любові до Світу серця,
кутки Оббілують зчорнілі нарешті
торкнеться до темряви пензель Митця,
бо кожен Митець із нас – кожний!
й завмерле воскресне, як вперше!..