Запов дь

Подчаха Галина
В душі у нас є заповідь на щастя:
Любить людей і не чинити зла.
За добре слово хай тобі воздасться,
У серці досить щедрості і тепла.

Скоринку хліба окропи росою
І поділись, хто спрагою страджа,
Дай день і ніч прожити в супокої,
Щоб усміхнулись зболені вуста.

Не дай в житті з'явитись каламуті
І завірюхам чорної жури,
Непрошеній і полиновій смуті...
Добро і мир ти на Землі твори.