Украинский Гарик 220

Владислав Красса
Український Ґарик 220

За мотивами І. Губермана

Коли в суперечках і сварах
дружина бува неправа,
про все це пізніш в мемуарах
сумує прозріла вдова.


Оригінал

Когда в семейных шумных сварах
жена бывает неправа,
об этом позже в мемуарах
 скорбит прозревшая вдова.