интересно всёузнать. не разрешает жизньнам, мать

Вера Деревьянко 2
 простір площа простір час
велике таінство для нас ...
в нім живуть страхи та муки
 помираючи від скуки ...

в ному щастя і і любов
в ному все кипить і знов
 все міняється преображаеться
суєтою називається...і нікуди не дівається

і в життя як і в людини
дві руки у господина ...
любов з ненавистю стрічаються
війна за душу не кінчається...