Повага

Денис Мельник 2
Ми живемо на цій землі,
Батьків за те повинні поважати.
Що дар повітрям дихати змогли,
Вони одного разу дарувати.

В дитинстві піклувалися про нас,
Свою турботу завжди проявляли.
Щоб ми щахищеними були повсякчас,
І горя щоб ніколи не пізнали.

Тепер, ми вже дорослі стали,
І часто забуваємо про них.
А треба, щоб частіше пам'ятали,
Що дар життя у нас від них.