Йду по краю на укр. яз

Любонька
1
Я баную за тобою,
Я тобою марю...
Йду за привидом-любов"ю
По само'му кра'ю
Тої прірви, де зірвавшись,
Низько можна впасти...
Та не хо'чу відрікатись
Краденого щастя!

П-в:
Ти...в мо'їм серці - тільки ти!
Ти - мрії й ду'мки золоті'...
Ти - ключик всіх мої'х надій...
Ти - оберіг і бе'ріг мій.
 
2
Ду'шу забирай, як треба...
Все тобі належить!
Зайвий цілий світ - без тебе.
З тобою - безмежний...
Спраглих губ моїх торкайся
Подихом гарячим...
Лиш кохання не зрікайся,
Як своєї вдачи!

П-в:
Ти - сон мій дивний у житті,
Ти - зо'ряний маяк в путі...            
Ти - той, кого люблю до сліз.
Ти - мій останній бенефіс.

(авторская песня) 06/09/16/