***

Руслан Вовк 2
Самій потрібно тягарі носити?!
Є мед,та є бджолиний рій.
Тендітні квітів тільки варто попросити,
І вітер враз тягар розвіє твій.
В житті без ноші жити не можливо.
На дворі літо,а в душі зима...
Проте із ношею можливо буть щасливим,
Як перед тягарем страху нема.