Коли поста питання кохати чи не кохати?

Евгения Рута
Коли постає питання: кохати чи не кохати?
Закрити злісно двері чи впустити до хати?
Набирати повні груди повітря чи не дихати?
Залишитись нормальним чи з глузду з'їхати?

Коли постає питання: любити чи не любити?
Викинути сигарету, чи все одно почати палити?
Забрати останні спогади чи залишити їх на самоті?
Судити когось , чи задуматись: Що я зробив в житті?

Коли постає питання: жити чи не жити?
Сміятись як дитина, чи по дорослому тужити?
Обожнювати сонце чи все ж таки зливи?
Скоритись ліні чи зробити неможливе?...

Коли постає питання, в якому є "так" чи "ні",
Ти знай: програвши битву, можна виграти у війні.
Тому не лякайся діяти, скажи собі впевнено :"Так!".
Але і згадай: Сказавши "ні", ти будеш не слабак!