Украина милая

Алексей Широков 3
Україна мила !

Небес блакитних височинь
Та золото ланів
То українська є земля
І тут батьківский дім
Карпати рідні милий Крим
Тернопіль і Донбасс
То українська є краса
І тут  матусі спів

      Мила Україна –батька дім
      Не знайдешь  ти бильшої краси
      Де лелека звів гніздо свое
      Для тебе найрідніше і твое


Проходять дні –летять роки
І де би ти не був
Дитино ти запамятай
Ти України син
Нехай шляхи тебе ведуть
У світ і далечінь
Та все ж додому повернись
Бо тільки тут твій дім

      Мила Україна –батька дім
      Не знайдешь  ти бильшої краси
      Де лелека звів гніздо свое
      Для тебе найрідніше і твое

Приспів Мила Україна –батька дім
        Не знайдешь  ти бильшої краси
        Де лелека звів гніздо свое
        Для тебе найрідніше і твое

 То тількі українське і твое


Автор Широков О.О. 10,09,2016 Київ Україна (вірш складений  за мотивами та мелодіею  російської пісні  «Уголок России-Отчий дом»  )