***

Руслан Вовк 2
Так,я хворий,і хворий тобою!
Безнадійно.
Хіба ж це хвороба?
Словом цим,можна вести до бою,
Лиш воно піднімає на ноги!
Невзаємно?! А що то-"взаємність"?
Нащо було Христу помирати....
Міліони веде за собою.
Через те,що умів зачекати!